Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun kan kustuğunu görmek

Rüyada çocuğunun kan kustuğunu görmek

Rüyada çocuğunun kan kustuğunu görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, düze çıkacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kan kustuğunu gördüyseniz:

  • Ard niyetleri görmeye gayret edin.

Rüyada çocuğunu kan içinde görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, hayatının yolunda gideceğine, zararın gittikçe daha da artacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu kanlar içinde görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun kan kustuğunu görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun yüzünde kan görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine delalettir.

Rüyada çocuğun elinde kan görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kan satmak hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, adından konuşulur olacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine delalet eder.

Rüyada kan parçası görmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla yaralanmak kan görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments