Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun işe girdiğini görmek

Rüyada çocuğunun işe girdiğini görmek

Rüyada çocuğunun işe girdiğini görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, küslüklerin biteceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, üzeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun işe girdiğini gördüyseniz:

  • Size karışılmasını istemiyorsanız planlarınızı herkesle paylaşmamalısınız.

Rüyada çocuğunun işe girdiğini görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, yeniden can bulacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada devlet işine girdiğini görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni işe girdiğini görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada bir işe girdiğini görmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin işe girdiğini görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının işe girdiğini görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada eşinin işe girdiğini görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kolay yollardan kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin işe girdiğini görmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments