Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının işe girdiğini görmek

Rüyada arkadaşının işe girdiğini görmek

Rüyada arkadaşının işe girdiğini görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna rivayet eder.

Rüyada arkadaşının işe girdiğini gördüyseniz:

  • Havayı düzeltme çabanız ise, tam tersi bir etki yaratabilir.

Rüyada arkadaşının işe girdiğini görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir işe girdiğini görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, kendisine gelemeyeceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada devlet işine girdiğini görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir işe girdiğini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının işe girdiğini görmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kazancın gittikçe azalacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine inanılır.

Rüyada yeni işe girdiğini görmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir işe girdiğini görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada iyi bir işe girdiğini görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments