Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni işe girdiğini görmek

Rüyada yeni işe girdiğini görmek

Rüyada yeni işe girdiğini görmek kalbini tekrar hayata açacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, takdir edileceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni işe girdiğini gördüyseniz:

  • Oldukça önemli bilgiler alacaksınız.

Rüyada yeni işe girdiğini görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir işe girdiğini görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına inanılır.

Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yakının işe girdiğini görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, engellerin aşılacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada başka işe girdiğini görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına yorulur.

Rüyada iyi bir işe girdiğini görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin işe girdiğini görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada bir başkasının işe girdiğini görmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments