Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun düştüğünü görmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, rakiplerini yeneceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, onları gücendireceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun düştüğünü gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya uzun vadeli sözler verilebilir.

Rüyada erkek çocuğu düşürmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu uçurumdan düşerken görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının çocuğunu düşürdüğünü görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada düşen çocuğu kurtarmak bereketli işler yapılacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğun düştüğünü görmek kar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine işarettir.

Rüyada çocuğun balkondan düşmesini görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun balkondan düştüğünü görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, anne baba kavgası ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments