Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altınını çaldırmak

Rüyada altınını çaldırmak

Rüyada altınını çaldırmak işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, ailesi ile mutlu olacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada altınını çaldırmak gördüyseniz:

  • Kafanızdakileri onlarla da paylaşmalısınız.

Rüyada para ve altın çaldırmak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın lira çalmak çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada birinin altınlarını çalmak başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada altınlarını çaldırmak hedeflerin gerçekleşeceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada altınını çaldırmak evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın çaldırdığını görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına işaret eder.

Rüyada altın takı çalmak alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, hastaysa şifa bulacağına inanılır.

Rüyada altın bilezikleri çaldırmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments