Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu yıkamak

Rüyada çocuğunu yıkamak

Rüyada çocuğunu yıkamak çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, önemli bir makama terfi alacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu yıkamak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapılması gerekiyorsa, kendiniz için en iyi pazarlık şartlarını oluşturmalısınız.

Rüyada çocuğu yıkamak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, her şeyin yenileceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına inanılır.

Rüyada kendi çocuğunu yıkadığını görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu yıkadığını görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına alamet eder.

Rüyada küçük çocuğu yıkamak işinde en iyisi olacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına işarettir.

Rüyada bir çocuğu yıkamak huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, şansının bahtının açılacağına tabir olunur.

Rüyada kendi çocuğunu yıkamak rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, zor günlerin biteceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu yıkamak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, çok büyük kazançlar getireceğine yorulur.

Rüyada erkek çocuğunu yıkamak kazanılan paranın artacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments