Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu yıkamak

Rüyada çocuğu yıkamak

Rüyada çocuğu yıkamak başına tekin olmayan olayların geleceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada çocuğu yıkamak gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası uzun vadede zararlı olabilir.

Rüyada erkek çocuğu yıkamak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının çocuğunu yıkamak rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğunu yıkadığını görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu yıkamak sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada küçük çocuğu yıkamak çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğu yıkadığını görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu yıkamak özel muamele göreceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu yıkadığını görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments