Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altının çalındığını görmek

Rüyada altının çalındığını görmek

Rüyada altının çalındığını görmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, artık daha dikkatli davranacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, büyük zararlardan kurtulacağına, onların önüne geçeceğine, sıkıntılarının artacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada altının çalındığını gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdeki kimselere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Rüyada altın çalınması görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada altınlarının çalınması görmek yaşam refahının düşeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın bileziğinin çalındığını görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada altın çalıp kaçmak kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada altını çalınmak mutsuz ve üzgün olacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine delalettir.

Rüyada altınların çalınması görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, işlerinde aksama olacağına delalettir.

Rüyada altın yüzüğünün çalındığını görmek iflasın eşiğine geleceğine, rızkın kesilmeyeceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına inanılır.

Rüyada çalınmış altın görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments