Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu toprağa gömmek

Rüyada çocuğunu toprağa gömmek

Rüyada çocuğunu toprağa gömmek rakipsiz hale geleceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu toprağa gömmek gördüyseniz:

  • Olayların üstüne korkusuzca, gözünü budaktan sakınmadan gitmelisiniz.

Rüyada çocuğunu toprağa gömmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, onu dinleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüğü toprağa gömmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, sonra kendi işini kuracağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şeyi toprağa gömmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına delalet eder.

Rüyada kuranı toprağa gömmek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada soğanı toprağa gömmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına delalettir.

Rüyada dişi toprağa gömmek olaylı günler geçireceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına alamet eder.

Rüyada altını toprağa gömmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerimi toprağa gömmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments