Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altını toprağa gömmek

Rüyada altını toprağa gömmek

Rüyada altını toprağa gömmek rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, onu doyasıya yaşayacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada altını toprağa gömmek gördüyseniz:

  • Kırmızı çizgileri geçmemekte fayda var.

Rüyada toprağa altın gömmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işarettir.

Rüyada altını toprağa gömmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada ayaklarını toprağa gömmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada toprağa yumurta gömmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine alamet eder.

Rüyada dişi toprağa gömmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, komşularla ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada toprağa insan gömmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada insanı toprağa gömmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprağa kitap gömmek umutlarının boşa çıkmayacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments