Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerimi toprağa gömmek

Rüyada kuranı kerimi toprağa gömmek

Rüyada kuranı kerimi toprağa gömmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, yalnız kalınacağına, başarısının düşeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada kuranı kerimi toprağa gömmek gördüyseniz:

  • Bir tartışma sonucu tatsız olaylar yaşayacaksınız.

Rüyada kuranı kerimi toprağa gömmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine yorulur.

Rüyada kuranı toprağa gömmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, başarılı adımlar atacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada insanı toprağa gömmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına işarettir.

Rüyada dişi toprağa gömmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa bebek gömmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine rivayet eder.

Rüyada toprağa ceviz gömmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağa yumurta gömmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet eder.

Rüyada bir şeyi toprağa gömmek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments