Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu terk etmek

Rüyada çocuğunu terk etmek

Rüyada çocuğunu terk etmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu terk etmek gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada çocuğunu terk etmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eş tarafından terk edilmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaş tarafından terk edilmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada okulu terk etmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir yeri terketmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, başarılı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada nikah masasında terk edilmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara alamet etmektedir.

Rüyada eşini terk ettiğini görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada gelinlikle terk edilmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments