Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu suda kaybetmek

Rüyada çocuğunu suda kaybetmek

Rüyada çocuğunu suda kaybetmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu suda kaybetmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız başarmak istediğiniz işleri karışık hale dönüştürebilir.

Rüyada çocuğunu suda kaybetmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, ağır günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada suda terlik kaybetmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada suda ayakkabı kaybetmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda birini kaybetmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine işarettir.

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına delalettir.

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, kötü düşmana, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğu suda görmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada çocuğun suda boğulmak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments