Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu hastanede görmek

Rüyada çocuğunu hastanede görmek

Rüyada çocuğunu hastanede görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, düşmanından uzak olacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu hastanede gördüyseniz:

  • Bakış açılarını anlamaya çalışmakta fayda var.

Rüyada çocuğunu hastanede görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, tüm özlemini gidereceğine, geçim derdine düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastane asansörüne binmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada hastane calismak aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ölü birini hastanede görmek insanları kıracağına, üzeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına inanılır.

Rüyada hastanede yatan hasta görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babayı hastanede görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi hastanede görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, işe gösterilen ilginin artacağına tabir olunur.

Rüyada hastane merdiveni çıkmak bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments