Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi hastanede görmek

Rüyada sevdiği kişiyi hastanede görmek

Rüyada sevdiği kişiyi hastanede görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, gözyaşının dineceğine, yılmayacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, ikinci bir şans vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi hastanede gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızda, yaratıcılık gerektiren işlerde veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda, siz istesenizde istemesenizde çok olumlu bir yola doğru çekiliyorsunuz.

Rüyada sevdiğin kişiyi hastanede görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi hastanede görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölen kişiyi hastanede görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi hastanede görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini hastanede görmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine delalettir.

Rüyada sevdiği insanı hastanede görmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini hastanede görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, gelirinin de artmayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi öpmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, zenginlik kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments