Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastane calismak

Rüyada hastane calismak

Rüyada hastane calismak işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada hastane calismak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda imajınızı kuvvetlendirebilirsiniz.

Rüyada yakını hastanede görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen birini hastanede görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına inanılır.

Rüyada hastanede doktor beklemek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasını hastanede görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, işsizin iş bulacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta ve hastane görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastanede düğün görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deli hastanesine gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına işarettir.

Rüyada deli hastanesi görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments