Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunu düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunu düştüğünü görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, sorunlarının azalacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, sağlığını da kaybedeceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli konularda önünüzde çok sayıda parlak seçeneğiniz var.

Rüyada bir çocuğun denize düştüğünü görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine inanılır.

Rüyada bir çocuğun damdan düştüğünü görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına yorulmaktadır.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine alamet eder.

Rüyada çocuğu denize düşürmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun düşüp öldüğünü görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğu tuvalete düşürmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının çocuğunu düşürdüğünü görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments