Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını bulamamak

Rüyada kocasını bulamamak

Rüyada kocasını bulamamak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasını bulamamak gördüyseniz:

  • Politik olmak sizin yararınıza olacak.

Rüyada kocasını bulamamak hasta ise iyileşeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, onu hayallerine kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini aramak bulamamak işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada üstüne kan bulaştığını görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyi bulamamak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine inanılır.

Rüyada kardeşini bulamamak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine inanılır.

Rüyada arabayı bulamamak amacına nail olacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına işarettir.

Rüyada mezar bulamamak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, elinin kolunun bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabımı bulamamak kişinin her türlü zenginliğine, hayallerinin söneceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments