Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altından yonca görmek

Rüyada altından yonca görmek

Rüyada altından yonca görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına delalettir.

Rüyada altından yonca gördüyseniz:

  • Yaşam tazınızın bazı bölümlerinin yenilenmesi gerektiğini fark etmenizi sağlayacak olaylar yaşanabilir.

Rüyada altın yonca kolye görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet eder.

Rüyada dört yapraklı altın yonca görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altından yonca görmek kazancın ikiye katlanacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına yorulur.

Rüyada yonca altın görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın yonca görmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Rüyada yonca samanı görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yonca sulamak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yonca yaprağı görmek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments