Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun kakasını görmek

Rüyada çocuğun kakasını görmek

Rüyada çocuğun kakasını görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, yanlış anlaşılacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada çocuğun kakasını gördüyseniz:

  • Şaibeli hareketleri olan kişiler veya gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Rüyada kendi çocuğunun kakasını görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğun kaka yaptığını görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun kaka yaptığını görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun kakasını görmek sorunlarının günden güne artacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kakasını görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun kaka yaptığını görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun kakasını temizlemek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, artık rahat bir nefes alacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına işarettir.

Rüyada çocuğa kaka yaptırmak çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments