Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun kaka yaptığını görmek

Rüyada çocuğun kaka yaptığını görmek

Rüyada çocuğun kaka yaptığını görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, evlatlarının hayırlı olacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Belirsizlikler bazı olayların sonlanmasına neden olabilir.

Rüyada çocuğun kakasını temizlemek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğa kaka yaptırmak insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun kaka yaptığını görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun kaka yaptığını görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu kakası görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun altına kaka yaptığını görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, iş yeri sahibi olacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun kaka yaptığını görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine rivayet eder.

Rüyada kendi çocuğunun kakasını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments