Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğun kaka yaptığını görmek

Rüyada bir çocuğun kaka yaptığını görmek

Rüyada bir çocuğun kaka yaptığını görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına alamet eder.

Rüyada bir çocuğun kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren bir konuda yapılması gereken tartışmayı gereğinden fazla hafife almamanızda fayda var.

Rüyada çocuğunun kakasını görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada çocuğa kaka yaptırmak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğun kaka yaptığını görmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğu kakası görmek planların sarkacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun altına kaka yaptığını görmek inancını bir kenara atacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun kakasını yaptığını görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine inanılır.

Rüyada kendi çocuğunun kakasını görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine işarettir.

Rüyada çocuğun kakasını temizlemek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments