Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun bezini değiştirmek

Rüyada çocuğun bezini değiştirmek

Rüyada çocuğun bezini değiştirmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, kısmetinin artacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun bezini değiştirmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımlarınız veya bazı problemlere getirdiğiniz çözümler diğer kişilerle aynı olmayabilir.

Rüyada çocuğun bezini değiştirmek kendisi için mal mülk alacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada adet bezi değiştirmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bez değiştirmek ortaklarla aranın bozulacağına, onun istediği yoldan gideceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada erkek bebek bezi değiştirmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek bezi değiştirdiğini görmek rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, iş güç sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek bebeğin bezini değiştirmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, önünün açık olacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğin bezini değiştirmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, şanssızlık yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada kirli bebek bezi değiştirmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments