Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek bezi değiştirdiğini görmek

Rüyada bebek bezi değiştirdiğini görmek

Rüyada bebek bezi değiştirdiğini görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, doğru yatırımlar yapacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada bebek bezi değiştirdiğini gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz biri size ihanet edebilir.

Rüyada erkek bebek bezi değiştirmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek bezi değiştirmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada bebeğin bezini değiştirmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada bebek bezi değiştirdiğini görmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, ayağa kalkacağına, ailesini utandırmayacağına işarettir.

Rüyada erkek bebeğin bezini değiştirmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine işarettir.

Rüyada kirli bebek bezi değiştirmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine inanılır.

Rüyada adet bezi değiştirmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına inanılır.

Rüyada çocuğun bezini değiştirmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments