Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bez değiştirmek

Rüyada bez değiştirmek

Rüyada bez değiştirmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına delalettir.

Rüyada bez değiştirmek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kalben biliyorsanız amaçlarınızdan uzaklaşmamalısınız.

Rüyada erkek bebek bezi değiştirmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada bez değiştirmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğun bezini değiştirmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada adet bezi değiştirmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına inanılır.

Rüyada bebek bezi değiştirdiğini görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine rivayet eder.

Rüyada kirli bebek bezi değiştirmek hararetli olayların meydana geleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine alamet eder.

Rüyada bebek bezi değiştirmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin bezini değiştirmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments