Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun ağlamasını görmek

Rüyada çocuğunun ağlamasını görmek

Rüyada çocuğunun ağlamasını görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, evlat sahibi olunacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun ağlamasını gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaşanıyorsa toz duman yatışmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada ağlayan çocuğu susturmak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi çocuğunu ağlarken görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada ağlayan çocuğu emzirmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada çocuğu ağlatmak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağlayan çocuğunu görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada ağlayan erkek çocuğu görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, kendisi paralayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada çocuğun ağlamasını görmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğunu ağlarken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, güzel sözler işiteceğine, hastalıklardan kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments