Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğa ağlamak

Rüyada çocuğa ağlamak

Rüyada çocuğa ağlamak eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına alamet eder.

Rüyada çocuğa ağlamak gördüyseniz:

  • Siz evli bir kimseyseniz eşinizle aranızda maddi konularla ilgili bazı konuşmalar geçebilir.

Rüyada çocuğunu kaybedip ağlamak onları rahat ettireceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına inanılır.

Rüyada çocuğun için ağlamak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna sarılıp ağlamak maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına yorulur.

Rüyada küçük çocuğun ağladığını görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına inanılır.

Rüyada bir çocuğa sarılıp ağlamak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine delalettir.

Rüyada çocuğu için ağlamak çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine yorulur.

Rüyada çocuğa sarılıp ağlamak gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğuna sarılıp ağlamak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments