Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizme aldığını görmek

Rüyada çizme aldığını görmek

Rüyada çizme aldığını görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, hasretin biteceğine, malının artmasını sağlayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işaret eder.

Rüyada çizme aldığını gördüyseniz:

  • Değişik uğraşlarla fiziksel aktivitelerinizi sürdürün.

Rüyada çizme aldığını görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, can sıkıntısının geçeceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çizme kaybettiğini görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına işarettir.

Rüyada renkli çizmeler görmek ortak edineceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına işarettir.

Rüyada çizme bot görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının çizmesini giymek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada parlak çizme görmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yarım çizme görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına yorulur.

Rüyada mor çizme görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments