Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor çizme görmek

Rüyada mor çizme görmek

Rüyada mor çizme görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, bereketin ve verimin geleceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor çizme gördüyseniz:

  • Bazı konuları istediğiniz şekle sokabilmeniz için gerekli zorlanmalar yaşanıyor olabilir.

Rüyada mor çizme giymek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada mor çizme görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada uzun siyah çizme görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, sağlığını da kaybedeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar çizme giymek çok büyük başarılar kazanılacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun çizme giydiğini görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek topuklu çizme görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, umduğunu bulamayacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kısa çizme giymek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada deri çizme görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, ekmeğinin azalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments