Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli çizmeler görmek

Rüyada renkli çizmeler görmek

Rüyada renkli çizmeler görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, rızkının çeşitleneceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalet eder.

Rüyada renkli çizmeler gördüyseniz:

  • Fikir, istek, ihtiyaç ya da düşüncelerinizi açık şekilde ortaya koymanız gerekiyor.

Rüyada renkli çizmeler görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, imkânsızı başaracağına inanılır.

Rüyada yeşil renk çizme giymek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına delalettir.

Rüyada mavi renk çizme görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, geniş bir ev satın alacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına inanılır.

Rüyada uzun siyah çizme görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada süet çizme görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına tabir olunur.

Rüyada çizme çıkartmak kişinin elindekilerinden de olacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada çamurlu çizme görmek galibiyetlerinin artacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada çok çizme görmek iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments