Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiyan ve akrep görmek

Rüyada çiyan ve akrep görmek

Rüyada çiyan ve akrep görmek artık rahat bir nefes alacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiyan ve akrep gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi planlarınıza dahil etmek için gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada akrep ve çiyan görmek çok iyi giden işlerin duracağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine işaret eder.

Rüyada çiyan ve akrep görmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akrep çiyan görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü çiyan görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, hainlik yapacağına işaret eder.

Rüyada çiyan böcek görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına delalet eder.

Rüyada yatakta çiyan görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine işarettir.

Rüyada çiyan sokması görmek rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada yılan çiyan görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments