Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiyan sokması görmek

Rüyada çiyan sokması görmek

Rüyada çiyan sokması görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çiyan sokması gördüyseniz:

  • Doğru kelimeleri kullanarak çevrenizdeki kişilerle uyum içinde ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada böcek çiyan görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada çiyan sokması görmek muradın yerine geleceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada akrep ve çiyan görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiyan öldürmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, müjdeli haberler alınacağına, kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada yılan çiyan görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatakta çiyan görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü çiyan görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Rüyada akrep çiyan görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments