Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü çiyan görmek

Rüyada ölü çiyan görmek

Rüyada ölü çiyan görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, yerinde saymayacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, fırsatların elden kaçacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölü çiyan gördüyseniz:

  • Olanaklarınızı doğru bir şekilde kullanmalı, parayı yalnızca kişisel doyumunuz için harcamamalısınız.

Rüyada ölü çiyan görmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiyan sokması görmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine rivayet eder.

Rüyada böcek çiyan görmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına işarettir.

Rüyada akrep ve çiyan görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, refah içinde olacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada çiyan öldürmek heveslerin söneceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiyan böcek görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada siyah çiyan görmek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine işaret eder.

Rüyada akrep çiyan görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments