Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan çiyan görmek

Rüyada yılan çiyan görmek

Rüyada yılan çiyan görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, düşmanından uzak olacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, acılarını dindireceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan çiyan gördüyseniz:

  • İyimser duygularınızı harekete geçirebilirseniz ilişkinizi koruyabilirsiniz.

Rüyada yılan çiyan görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize işaret eder.

Rüyada ölü çiyan görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah çiyan görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine delalet eder.

Rüyada böcek çiyan görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına rivayet eder.

Rüyada çiyan ve akrep görmek helal ve geniş rızık elde edeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada akrep çiyan görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiyan öldürmek yeni ev eşyaları alınacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada yatakta çiyan görmek üzerinde kafa yoracağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, elde bulunan imkânların artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments