Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çişle yıkanmak

Rüyada çişle yıkanmak

Rüyada çişle yıkanmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada çişle yıkanmak gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizde veya iş bağlantılarınızda inisiyatif kullanmaktan çekiniyorsunuz.

Rüyada çişini etmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, bol rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çiş yapamamak engellerin aşılacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada altına çiş kaçırmak daha büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, kötü karakterli bir kadına yorulur.

Rüyada sokakta çiş yapmak her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette çiş görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine işarettir.

Rüyada yüksekten çiş yapmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, elindekileri de yitireceğine, maddi kayıpların sona ereceğine delalettir.

Rüyada ayakkabıya çiş yapmak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalettir.

Rüyada durmadan çiş yapmak alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments