Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acemi asker olmak

Rüyada acemi asker olmak

Rüyada acemi asker olmak ağız tadının yerinde kalacağına, rahat bir işe girileceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, hüsrana uğrayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, helal rızka sahip olunacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye inanılır.

Rüyada acemi asker olmak gördüyseniz:

  • Talepler ya da genel konular stres yaratabilir.

Rüyada acemi asker görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada acemi asker olmak kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, söz sahibi olacağına inanılır.

Rüyada acemice araba sürmek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına inanılır.

Rüyada acemi araba kullanmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada acemice araba kullanmak bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi askere giderken görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeniden askerlik yapmak mevkie edineceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerlik yerini görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, yeni iş teklifleri alacağına, önünün kapanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments