Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acemice araba sürmek

Rüyada acemice araba sürmek

Rüyada acemice araba sürmek doğru yolu bulacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına işarettir.

Rüyada acemice araba sürmek gördüyseniz:

  • Herşey size sıkıntı verebilir, olumsuz gözükebilir.

Rüyada acemice araba sürmek kişinin esenlik bulacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada acemi araba kullanmak kendisini üzen konuların kapanacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada acemice araba kullanmak onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına inanılır.

Rüyada acemi asker olmak işlerinin hemen hallolacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, sözlerinden çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada acemi asker görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına alamet eder.

Rüyada yeni bir araba sürmek çok zor günler yaşayacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına yorulur.

Rüyada çok güzel araba sürmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, haklılığının anlaşılacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük araba sürmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments