Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeniden askerlik yapmak

Rüyada yeniden askerlik yapmak

Rüyada yeniden askerlik yapmak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada yeniden askerlik yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin hakkınızda yanlış hükme vardıklarını anlasanız bile bunu düzeltmek için birşey yapmak içinizden gelmeyebilir.

Rüyada yeniden askerlik yapmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yeniden askere gitmek beğenilen işlere imza atacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına alamet eder.

Rüyada yeniden askere gittiğini görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine işarettir.

Rüyada yeniden askere çağrılmak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeniden asker olmak büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada askere yeniden gitmek hastalıkların uzak duracağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, idealist kimse olacağına delalettir.

Rüyada yeniden asker olduğunu görmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına delalettir.

Rüyada yeniden askere gideceğini görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments