Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çırayla ateş yakmak

Rüyada çırayla ateş yakmak

Rüyada çırayla ateş yakmak kimseye minnet etmeyeceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, iyi halin geleceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çırayla ateş yakmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda belli şeylerin nereye gittiğini sorgulayabilirsiniz.

Rüyada çırayla ateş yakmak huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada yanan çıra görmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada çam çırası görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çayda çıra oynamak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet eder.

Rüyada çıra koklamak imkânlarının azalacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çıra yemek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çıra satın almak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çıra toplamak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments