Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan çıra görmek

Rüyada yanan çıra görmek

Rüyada yanan çıra görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanan çıra gördüyseniz:

  • Sabırsız bir tutum içinde olmanız nedeniyle aileniz fertleri veya komşularınızla kolayca stresli bir ortama sürüklenebilirsiniz.

Rüyada yanan çıra görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çıra ağacı görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya rivayet etmektedir.

Rüyada odun çırası görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işarettir.

Rüyada çıra toplamak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine alamet eder.

Rüyada çam çırası görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine delalet eder.

Rüyada çıra koklamak hastalığının düzeleceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada çırayla ateş yakmak hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, yeni bir eve sahip olunacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada çayda çıra oynamak çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments