Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çıra satın almak

Rüyada çıra satın almak

Rüyada çıra satın almak belki yeni bir eve sahip olunacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada çıra satın almak gördüyseniz:

  • Kurslar, seminerler veya diğer eğitici faaliyetler söz konusu olabilir.

Rüyada çıra satın almak ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada çam çırası görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işaret eder.

Rüyada çıra toplamak yaşam enerjisine kavuşacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, birlikte kâh ağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada odun çırası görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada çıra koklamak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yanan çıra görmek korkularından kurtulacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına inanılır.

Rüyada çıra yemek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına alamet eder.

Rüyada çıra ağacı görmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments