Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinlere karışmak

Rüyada cinlere karışmak

Rüyada cinlere karışmak eline geçen malları tutamayacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, tecrübelerini aktaracağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına alamet eder.

Rüyada cinlere karışmak gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz kişinin ilgisini çekerek, onunla duygusal bir ilişki içine girebilirsiniz.

Rüyada cinlere karışmak başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cinayete karışmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, onlara çok bağlı olacağına rivayet eder.

Rüyada kalabalığa karışmak işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına inanılır.

Rüyada soyguna karışmak sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavgaya karışmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kazaya karışmak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına tabir olunur.

Rüyada üç harflilere karışmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kırklara karışmak işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments