Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavgaya karışmak

Rüyada kavgaya karışmak

Rüyada kavgaya karışmak alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada kavgaya karışmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir görüşmediğiniz uzak bir akrabanız uzun süreli bir ziyarette bulunabilir.

Rüyada kavgaya karışmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırklara karışmak uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işarettir.

Rüyada soyguna karışmak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına delalettir.

Rüyada kalabalığa karışmak üzüleceğine, pişman olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada cinayete karışmak zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada üç harflilere karışmak huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kazaya karışmak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine yorulur.

Rüyada cinlere karışmak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments