Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç harflilere karışmak

Rüyada üç harflilere karışmak

Rüyada üç harflilere karışmak işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, her zaman çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada üç harflilere karışmak gördüyseniz:

  • Kısa bir tatil yapsanız bile asla sorumluluklarınızı unutmamalısınız.

Rüyada üç harflilere karışmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kavgaya karışmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada cinayete karışmak onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, hasretin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalabalığa karışmak isteklerinin gerçekleşeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kazancının hiç azalmayacağına delalet eder.

Rüyada kırklara karışmak evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına inanılır.

Rüyada soyguna karışmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada cinlere karışmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada kazaya karışmak güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments