Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazaya karışmak

Rüyada kazaya karışmak

Rüyada kazaya karışmak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, doğruluğu bulacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, huzura ve rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kazaya karışmak gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı sözler vermeden önce sahip olduklarınızı veya hissettiklerinizi doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada kazaya karışmak kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada soyguna karışmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada üç harflilere karışmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kötü düşmana inanılır.

Rüyada cinlere karışmak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kavgaya karışmak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalabalığa karışmak bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cinayete karışmak çevrenizden takdir görmeye, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırklara karışmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments