Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinle oynamak

Rüyada cinle oynamak

Rüyada cinle oynamak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada cinle oynamak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada cinle oynamak tüm isteklerine kavuşacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cinlerle oynamak iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cin görüp korkmak ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada cinle boğuşmak bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada cinlerden korktuğunu görmek maddi gücünün azalacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kadın kılığına girmiş cin görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek cin görmek sevgisinin artacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada cinci görmek çok daha fazla adım atacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments