Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinle ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada cinle ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada cinle ilişkiye girdiğini görmek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, hayatın düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada cinle ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Tatil olmasına rağmen işinizi veya sorumluluklarınızı ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada cinle ilişkiye girdiğini görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine işaret eder.

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek çok büyük menfaatler kazanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada kızla ilişkiye girdiğini görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine işarettir.

Rüyada eşini başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada annenin oğluyla ilişkiye girdiğini görmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada baskalarının ilişkiye girdiğini görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilisiyle ilişkiye girdiğini görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinin ilişkiye girdiğini görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments