Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük tuvaletini yapmak

Rüyada büyük tuvaletini yapmak

Rüyada büyük tuvaletini yapmak sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, yüksek makamlara geleceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına işaret eder.

Rüyada büyük tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı ilgilendiren konularda duygusal tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada tuvalete büyük abdest yapmak ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatakta büyük tuvaletini yapmak yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdest tuvalete yapmak kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Rüyada altına büyük tuvalet yapmak sözlerinden çıkmayacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada tuvalete büyük tuvaletini yapmak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye delalet eder.

Rüyada tuvalette büyük abdest yapmak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette büyük abdestini yapmak düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine delalettir.

Rüyada tuvalete büyük abdestini yapmak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments