Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çingene tarafından kaçırılmak

Rüyada çingene tarafından kaçırılmak

Rüyada çingene tarafından kaçırılmak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, karlı işlere gireceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada çingene tarafından kaçırılmak gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak beli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Rüyada çingene tarafından kaçırılmak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, istediği gibi hareket edeceğine, istenen her şeye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada çingeneler tarafından kaçırılmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada çingenelerin kaçırdığını görmek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine işarettir.

Rüyada çingene tarafından kovalanmak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına işarettir.

Rüyada çingene tarafından bıçaklanmak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çingeneler tarafından soyulmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisi tarafından kaçırılmak rızkının ve kazancının bollaşacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine işarettir.

Rüyada silahlı adamlar tarafından kaçırılmak işlerin kötü bir duruma geleceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments